top of page
IMG-0145.jpg

hola!

Us presento en Joan, el meu xicot. Té trenta anys i viu a Pineda de Mar, un petit poblet situat a la costa del Maresma que ofereix unes platges molt extenses i boniques. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn

També va néixer amb una malaltia minoritària, la SÍNDROME DE POLAND; una alteració congènita que consisteix en l'absència total o parcial del múscul pectoral major i anomalies de la mà homolateral. Se'n poden derivar, també, altres malformacions pectorals, cervicals, intratoràciques i, fins i tot, braquials. Acostuma a ocórrer al costat dret i és més freqüent en nois que en noies. El tractament normalment implica la correcció quirúrgica de les deformitats de la paret toràcica. Es desconeix la causa de la síndrome de Poland, aquesta síndrome és gairebé sempre esporàdica. Els experts creuen, però, que la síndrome de Poland és causada per una obstrucció del flux sanguini que irriga els músculs de pit, espatlla, braç i mà mentre el nadó s'està desenvolupant dins del ventre matern.

 

En Joan des de petit, i fins ben entrada a l'adolescència, va partir assetjament escolar. Va rebre reiterades agressions físiques, verbals i socials. Però molt lluny de quedar atrapat en una espiral de fòbies, pors, inseguretats, ansietat, baixa autoestima i pèrdua de confiança en si mateix, els disset anys es va penjar una motxilla l'esquena i va marxar a viure una temporada a Anglaterra. Des de llavors res l'ha pogut aturar.

IMG-3368.jpg
IMG-2540.jpg

Florida, gener del 2019

IMG-2158.jpg

El 2018 va aconseguir la llicència nordamericana de pilot privat i somia poder arribar a ser pilot comercial, mentre treballa es va pagant els estudis d'aviació. També és tècnic informàtic. En el seu temps lliure repara aparells, arregla endolls i instal·lacions elèctriques, crea dissenya i munta mobles, entre moltes d'altres coses, és un manetes! Li agrada la fotografia, la astronomia, veure i fer teatre, fer rutes en cotxe, construir maquetes de tren, cuinar, també ballar, caminar per la muntanya i nedar mar endins. És un noi llest, intel·ligent, afectuós, divertidíssim, bromista, aventurer, valent, optimista, solidari, empàtic, tossut i inconformista, té uns valors molt sòlids, té integritat i personalitat.

IMG-1144.jpg
IMG-4236.jpg
IMG-7509.jpg

És un noi molt curiós, és un cul inquiet; li ENCANTA viatjar! Ell sempre diu que....

IMG-2681.jpg

Els humans hem de fer coses que ens passionin, que ens enamorin. Ens hem de nodrir d'experiències, de vivències, de nous coneixaments i de persones, cultures i tradicions diferents. Perquè els diners perduts es poden trobar, però el tresor del temps, un cop perdut, mai no es pot recuperar. Llavors, tot el que hem de fer és gaudir de la vida sense remordiments.

IMG-1502.jpg

Nota important: No deixis per demà tot el que puguis fer avui

bottom of page